Voor nieuwbouw

Je gebouw is afgewerkt

Voor een vlotte afwerking en/of renovatie van uw gebouw kunt u rekenen op onze deskundige hulp.

EPB verslaggeving - eindaangifte

Een EPB verslaggeving begint met een startverklaring.

Een bouwproces heeft enkele belangrijke fasen. Bij elke fase moet de aangifteplichtige tijdig specifieke documenten (laten) afleveren, met de hulp van verschillende partijen waaronder LC. 

Onze experts kunnen u helpen bij het uitvoeren van deze studie en zorgen voor een duidelijk rapport. Hierdoor kunt u besparen op de lange termijn en ontzorgen wij u waar mogelijk.

Andere diensten

In de uitvoerings-fase van je project kan je deze diensten ook goed gebruiken.

Voor ingebruikname van uw project of na renovatie van uw drinkwaterinstallatie is het verplicht deze te laten keuren door een expert. Onze experten zorgen voor correcte en vlotte keuring met bijhorend keuringsattest.

Sinds 1 juli 2011 is het verplicht private waterafvoeren te laten keuren bij nieuwbouw of ingrijpende verbouwingen. Tijdens een rioleringskeuring kijkt onze expert na of het regenwater correct van het vuil water is gescheiden. Na een succesvolle rioleringskeuring ontvangt u een attest conform de voorwaarden.

Onze ervaren veiligheidscoördinatoren maken voor uw werf een sluitend postinterventiedossier op. Het dossier bevat alle aangeleverde en relevante informatie die van belang kunnen zijn voor uzelf én anderen. Wanneer er na de oplevering van het dossier nieuwe werken plaatsvinden, dient dit toegevoegd te worden aan het dossier.

Een luchtdichtheidsmeting of “blowerdoortest” is een handig hulpmiddel om het E-peil van uw project te verlagen. Een goede thermische isolatie is belangrijk om een goed thermisch comfort te garanderen en de warmteverliezen te beperken. Het is echter ook van cruciaal belang dat de buitenschil van het gebouw luchtdicht is, anders kan de koude lucht door de isolatie en de kieren en spleten van het gebouw waaien. Een dikke isolatielaag heeft dan weinig zin. Door de meting uit te voeren en aan te tonen dat uw gebouw luchtdicht is, kunt u ervoor zorgen dat de isolatie optimaal werkt en het E-peil van uw project aanzienlijk daalt. Onze experts voeren deze test graag voor u uit.

Na de oplevering van de ventilatiewerken, zorgen wij voor een sluitend ventilatieprestatieverslag. Onze experten controleren het vooropgestelde tracé en meten de toevoer- en afvoerdebieten inclusief het vermogen van het toestel zelf. De resultaten van deze metingen worden mee opgenomen in de EPB-verslaggeving.

Bouwgeschillen of vermoedelijke installatiefouten? We wensen het niemand toe maar als u er toch mee geconfronteerd wordt, helpen wij u graag verder. Onze experten voeren een doorgedreven expertise uit en bezorgen u een digitaal verslag inclusief beeldmateriaal. Zo kan u snel eventueel volgende stappen ondernemen.

Onafhankelijk en ISO9001-gecertificeerd advies voor duurzame keuzes

Wij geven u onafhankelijk advies. Zo zijn we een betrouwbare partner die u objectieve, doordachte en duurzame keuzes laat maken. Wij zijn ISO9001 gecertificeerd en staan garant voor een goede kwaliteit voor al onze diensten.

Start nu met je nieuwbouw­project