Woonproject Schoem met Groep Van Roey

Deel dit bericht

‘Wonen in de polders midden in een oase van groen en rust’.

Dat is het motto van woonproject Schoem in Hoevenen-Stabroek. Op deze toplocatie worden 4 prachtige, hedendaagse meergezinswoningen gerealiseerd: maar liefst 46 woonunits in totaal. Dit boeiende project wordt getrokken door Groep Van Roey. LivingComfortable.be is opnieuw verantwoordelijk voor de veiligheidscoördinatie en de EPB-verslaggeving.

Dat we met Groep Van Roey op dezelfde golflengte zitten, maakt het samenwerken alleen maar aangenamer. Zij beseffen dat een bouwproject een complex geheel is van verschillende stappen en ze blinken uit in hun geïntegreerde aanpak met een holistische kijk op een woonproject in zijn complete context. De specialisten van Groep Van Roey realiseren een bouwproject van A tot Z, vanaf het ontwerp tot het onderhoud. Ook zetten ze enorm in op duurzaamheid, waardoor ze op lange termijn durven denken en kijken naar de totale economische levensduur van een gebouw.

Vanuit die toekomstgerichte totaalvisie beseffen ze hoe belangrijk veiligheid is en durven ze dan ook met de juiste experten in zee gaan. Kan jouw woonproject ook een deskundige gebruiken inzake veiligheid en EPB-verslaggeving? Neem dan gauw contact op.