Skip to main content

Ontwerp van HVAC Installaties

Heating, Ventilation and Air-Conditioning.

In het Nederlands komt dit neer op verwarming, ventilatie en koeling. Deze zijn alle drie van groot belang, ongeacht de bouw waarin u zich bevindt. De waaier omvat het klassieke gebouwenpatrimonium van tertiaire gebouwen zoals kantoren, scholen, verzorgingscentra, sportgebouwen. Evenals de residentiële sector maar ook specifieke toepassingen waaronder datacentra, laboratoria, industriële hallen en cinemacomplexen…: overal waar u komt, dient u en uw omgeving te kunnen genieten van optimale temperaturen en van een gezonde lucht.

Diverse installaties zijn mogelijk om u van beide te voorzien. Zo zorgt een moderne installatie voor enerzijds verwarming tijdens de koude wintermaanden, maar ook voor afkoeling tijdens de warme zomermaanden. Luchtverversing zorgt voor de nodige portie frisse lucht en luchtfiltering biedt stof en geurtjes geen kans en regelt tegelijkertijd de luchtvochtigheid.

Alle aspecten van verwarming, koeling, vochtbeheersing en ventilatie behoren tot onze vaardigheden.. LivingComfortable.be verzekert een hoge graad van innovatie en grensoverschrijdend ontwerpend vermogen.