Op maat gemaakt Energieplan

LivingComfortable kan u helpen bij het opstellen van een energieplan, het maken van een energiestudie en met de jaarlijkse rapportering en met het uitvoeren van de maatregelen.

Besluit Energieplanning

Heeft uw bedrijf een Energieplan nodig?

Bedrijven met een jaarlijks primair energieverbruik van 0,1 PJ hebben de verplichting om energie-analyses uit te voeren in het kader van het ‘Besluit Energieplanning’ (wet van 16 juli 2004). 0,1 PJ komt overeen met een jaarlijks elektriciteitsverbruik van 11,1 GWh of een jaarlijks aardgasverbruik van 36 GWh. Indien een uitbreiding ervoor zorgt dat de grens van 0,1 PJ wordt overschreven, is eveneens een energieplan vereist.

Waarom kiezen voor ons?

SNELHEID

Bedrijven die in het kader van Besluit Energieplanning een energieplan audit moeten uitvoeren, moeten dat meestal snel uitvoeren. LivingComfortable.be stelt zich hier flexibel op om de audit snel te kunnen starten.

PRAGMATISCH

Een energieplan van LivingComfortable.be zal enkel rekening houden met besparingen die zich op een redelijke termijn terugverdienen. Een energieplan van ons verdient zich daardoor altijd in een veelvoud terug via de mogelijkheden die via de audit aan het licht komen.

ONTZORGEND

Wij begeleiden het proces in het kader van Besluit Energieplanning en alle nodige administratie. Al onze energieplan audits worden onafhankelijk uitgevoerd.