Skip to main content

Zonnepanelen

Waarom?

Met zonnepanelen krijgt u de mogelijkheid om zelf u energie te produceren. Hierdoor zal u de kost van uw energiefactuur terugdringen en dus een besparing teweeg brengen. Met oog op de steeds minder aantrekkelijke fossiele brandstoffen spreekt het voor zich dat elektriciteit steeds belangrijker wordt in onze maatschappij. Hierbij de terug opkomende hype van elektrisch verwarmen in de vorm van warmtepompen.

Natuurlijk blijft dit een investering die moet bekeken worden over meerdere jaren, maar deze zal zich sneller terug verdienen (op aanvraag berekening van terugverdientijd). Door de sterke daling van de aankoopprijs zijn deze interessanter dan ooit. Als u dit vergelijkt met geld op een spaarboekje dan zal u merken dat deze investering na 10 jaar meer heeft opgeleverd.

De gemiddelde installatie gaat éénvoudig 25 a 30 jaar mee mits een kleine onderhoudskost door het vervangen van de omvormer. Als u weet dat de gehele installatie zich in de meeste gevallen al na 7 jaar heeft terug betaald dan merkt u de enorme besparing op uw energiefactuur die u kan maken bij dit soort investeringen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij als LivingComfortable.be gaan samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn. Optimalisatie van de installatie is voor ons een evidentie op vlak van efficiëntie. Dit resulteert in een kosten-baten analyse met betrekking tot uw elektrische verbruik. Samen met u bekijken we de verschillende opties. Als extra service kan u bij onze ervaring en expertise terecht voor de juiste selectie van een vakman/installateur.