Skip to main content

Meedenken, Optimaliseren & Adviseren

Dankzij kwalitatieve energieverslaggeving krijgt men nieuwe inzichten qua isolatie, verwarming of ventilatie. Zo kan de bouwheer op een hogere bouwkost besparen. Wij streven een werkelijke weergave na van het energieverlies van het gebouw.
Bouwen kost geld, maar waarom besparen op korte termijn en op langere termijn al snel een tienvoud toesteken? Na het concept, speelt de energieverslaggever een grote rol in de kostencalculatie.

Wij geven u onafhankelijk advies. Zo zijn we een betrouwbare partner die u objectieve, doordachte en duurzame keuzes laat maken.

Wij zijn ISO9001 gecertificeerd en staan garant voor een goede kwaliteit voor al onze diensten.

Veel kmo’s geven aan amper tijd in hun energiebeleid te kunnen investeren. Hun aandacht gaat
vooral naar de kernactiviteiten. Ze hebben doorgaans ook de technische kennis niet om
energiebesparende maatregelen door te voeren en zijn zich niet bewust van het kostenbesparende potentieel. Toch groeit dit bewustzijn duidelijk binnen de maatschappij, inclusief economische actoren. Bedrijven zijn bereid om te investeren in energiebesparing, maar hebben nood hebben aan ontzorging.

Met CO2Comfort.com ondersteunen we KMO’s in hun energiebeleid.

CO2Comfort.com

Wij zijn actief in tal van sectoren

Als ingenieursbureau adviseren, ontwerpen en optimaliseren we de bouwfysische kwaliteiten en technische installaties van ambitieuze bouw- en renovatieprojecten in de meest uiteenlopende sectoren. Door ons breed en complementair activiteitenaanbod zijn we de ideale kennispartner in elke fase van de volledige levenscyclus van een gebouw. Het resultaat? Gebouwen die energiezuinig, duurzaam, intelligent en comfortabel zijn én blijven, met nulenergiegebouwen als ultiem doel.

Hotels

Smart city & smart energy grids

Industry

Smart office buildings

Large scale residential & mixed use

Culture & Heritage

Hospitals

Care

Education