Skip to main content

Ontwerp en dimensionering van een huishoudelijke pv-installatie

Maak zelf een ontwerp van een pv-installatie zonder rekentools.

Thematiek

Hernieuwbare energie oplossingen zijn aan hun opmars begonnen. PV systemen zijn niet meer weg te denken uit het dagdagelijkse leven van een HVAC professional. Jammer genoeg zijn de rekentools – die vaak worden opgegeven door de fabrikant – vaak beperkt en zeer optimistisch.

Daarom toont LivingComfortable.be u tijdens deze opleiding de basis van een PV module, zodat u zelf een ontwerp van een PV installatie kan creëren, zonder gebruik te hoeven maken van rekentools. Ook bekijken we de verschillende opties in een specifieke situatie, rekening houdend met de limieten van de omvormer.

Kostprijs

De kostprijs van de opleiding bedraagt € 100.00 (excl. BTW) maar via de KMO portefeuille ontvangt een kleine onderneming 30% steun en een middelgrote onderneming geniet 20% steun.

Schrijf nu in

Tijdens deze opleiding bekomt u antwoorden op vragen zoals:

  • Wat zijn de gevolgen van mijn ontwerp op de uiteindelijke werking?
  • Hoe bekom ik het optimale rendement?
  • Welke variatie neem ik nu best in deze situatie?

Goed om te weten

De opleiding zal plaatsvinden op dinsdag 10 november 2020 om 17.00. De online training wordt gegeven in het gebruiksvriendelijke leerplatform ‘Zoom’. Voor de start van de sessie ontvang je via mail duidelijke opstartinstructies.

Deze opleiding komt uiteraard ook in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

Geregistreerd bij het Vlaams Gewest voor Opleiding: Ons registratienummer DV.O237437

Subsidie aanvragen