Skip to main content

Academy

Learning & Development

U hebt een doel voor ogen maar mist nog expertise? Wij helpen u graag verder uw doelstellingen te behalen. Want dit is waar we samen met u voor willen gaan: vooruitgang voor u en uw organisatie. Maak uw ambities waar en zet in 2020 nog grotere stappen vooruit.

LivingComfortable.be Academy is een opleidingsplatform voor onze medewerkers en klanten. Regelmatig organiseren we op verschillende locaties basisopleidingen, bijscholingen, events en workshops. Zo houden we niet alleen onze experten maar ook onze partners altijd scherp en up-to-date.

Waarom een opleiding volgen bij LivingComfortable.be?

KMO Portefeuille

Registratienummer DV.O237437

Krijg tot 30% subsidies dankzij de erkenning van LivingComfortable.be!
U kan via diverse kanalen profiteren van financiële ondersteuning voor opleiding en advies
Vanaf 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun. Sinds dat moment kan een kleine onderneming 30% steun genieten, een middelgrote onderneming 20% steun.

Opleidingen

Ontwerp en dimensionering van een huishoudelijke pv-installatie

PV systemen worden belangrijker in het dagdagelijkse leven van de HVAC professional. Professionals vertrouwen daarbij vaak blindelings op de rekentools, opgegeven door de fabrikant.

Lees meer

Hoe verlaag ik mijn energiefactuur?

Wilt u besparen op energie maar vreest u voor hoge investeringskosten? Schrijf u dan in voor onze opleiding over hoe om te gaan met energie en waar u kan besparen.

Lees meer